Collegereeks Logistiek Management Voorjaar 2020

Collegereeks Logistiek Management Voorjaar 2020

Data colleges

Deze collegereeks bestaat uit zes colleges, gegeven op: 12 mei, 26 mei, 9 juni, 16 juni, 23 juni, 30 juni 2020. 

De colleges starten om 16.00 uur en eindigen omstreeks 19.00 uur. Vanaf 15.30 uur ben je welkom voor de ontvangst met koffie of thee. Ieder college is inclusief een pauze van circa 30 minuten waarin je een maaltijd krijgt aangeboden.

Voor wie?

Deze collegereeks is bedoeld voor logistiek managers, supply chain managers of managers die logistiek of supply chain taken in hun portefeuille hebben en op zoek zijn naar een stuk verdieping en kennis uitbreiding. Deze collegereeks is ook interessant voor logistiek managers die een cruciale rol vervullen bij de realisatie van strategische doelstellingen in hun organisatie en voor vakdocenten Logistiek van HBO en universitaire opleidingen.

Deelnametarief

De prijs voor deelname is € 2.295 exclusief btw.

Certificaat

Na afloop ontvang je een deelnamecertificaat van Logistiek Academy.

Annuleren alleen schriftelijk

Jouw inschrijving is alleen schriftelijk te annuleren. Annuleer je na vier tot twee weken voor aanvang van de Collegereeks, dan brengen wij 25% van het inschrijfgeld in rekening. Bij annulering binnen twee weken voor de aanvang van de collegereeks dan zijn wij helaas genoodzaakt het volledige inschrijfgeld in rekening te brengen.

Locatie

Nyenrode Business Universiteit

Straatweg 25

3621 BG, Breukelen

Logistiek Academy:

Deze collegereeks is ontwikkeld door Logistiek Academy.

Logistiek Academy is dé executive opleider voor logistiek en supply chain werkend Nederland. Logistiek Academy ontwikkelt programma’s speciaal voor logistiek en supply chain managers die een cruciale rol vervullen bij het realiseren van strategische doelstellingen in hun organisatie. Voor professionals die willen bijblijven en voorop lopen.

Naast je drukke baan verdiep je jouw kennis zonder daar veel tijd mee kwijt te zijn. De programma’s die Logistiek Academy biedt variëren van meerdaagse kennisintensieve masterclasses tot collegereeksen van maximaal zes colleges van drie uur. De programma’s kenmerken zich door een wetenschappelijk, maar ook praktisch karakter en zijn door de beperkte tijd die ze innemen goed te volgen naast jouw drukke baan. Daarnaast is er ook geen voorbereiding nodig.

Opleidingen:

Inschrijven

Schrijf je gemakkeljk in via het inschrijfformulier.