Gratis E-learning Forecasting & Demand Management

Wanneer je je inschrijft voor de Collegereeks Logistiek Management krijg je het recht om na afloop van de Collegereeks gratis de E-learning Forecasting & Demand Management van Dr. Freek Aertsen te volgen. Bekijk hier informatie over de E-learning

Data colleges

Deze collegereeks bestaat uit zes colleges, gegeven op: 11 mei, 18 mei, 25 mei, 01 juni, 08 juni & 15 juni 2020.

Je hebt de keuze om de colleges klassikaal te volgen bij Nyenrode Business Universiteit of digitaal op elke gewenste locatie. Let op! Er zijn slechts 12 klassikale plekken beschikbaar vanwege de coronamaatregelen. Schrijf je dus op tijd in voor een plek.

Tijden colleges

De colleges starten om 16.00 uur en eindigen omstreeks 19.00 uur. Wanneer je de colleges volgt op Nyenrode ben je vanaf 15.30 uur welkom voor de ontvangst met koffie of thee. Wanneer je de colleges digitaal volgt vragen we je om 15.45 alvast in te loggen met de link die je daarvoor hebt gekregen.

Diner inbegrepen

De colleges op Nyenrode zijn inclusief een pauze van 30 minuten waarin je een maaltijd krijgt aangeboden.

Deelnametarief

De standaardprijs voor klassikale deelname is € 2.295 exclusief btw. Wanneer je eerder een opleiding van Logistiek Academy hebt gevolgd of er doen twee of meer personen van één organisatie mee, heb je recht op 10% korting en wordt de deelname prijs € 2.065 exclusief btw.

De prijs voor digitale deelname is € 1.995 exclusief btw én je mag gratis een collega aanmelden. Meer informatie over deze aanbieding vind je hier.

Maatregelen coronavirus

De maatregelen die Logistiek Academy neemt om een veilige leeromgeving te creëren vind je hier.

Certificaat

Na afloop ontvang je een deelnamecertificaat van Nyenrode Business Universiteit en Logistiek Academy.

Annuleren

Tot vier weken voor aanvang van de Collegereeks kun je kosteloos annuleren (uitsluitend schriftelijk). In geval van annulering na vier tot twee weken voor aanvang van de Collegereeks ben je 25% van het inschrijfgeld verschuldigd. Bij annulering binnen twee weken voor aanvang van de Collegereeks ben je het volledige inschrijfgeld verschuldigd. Je plaats mag altijd door een vervanger worden ingenomen. 

Voorwaarden

Op al onze aanbiedingen en overeenkomsten van Vakmedianet B.V. zijn van toepassing de Algemene Voorwaarden van Vakmedianet B.V. 

Locatie

Nyenrode Business Universiteit

Straatweg 25

3621 BG, Breukelen

Logistiek Academy:

Deze Collegereeks is ontwikkeld door Logistiek Academy.

Logistiek Academy is dé executive opleider voor logistiek en supply chain werkend Nederland. Logistiek Academy ontwikkelt programma’s speciaal voor logistiek en supply chain managers die een cruciale rol vervullen bij het realiseren van strategische doelstellingen in hun organisatie. Voor professionals die willen bijblijven en voorop lopen.

Start filevrij en ontspannen aan Collegereeks Logistiek Management

We houden rekening met jou en met de drukte op de weg. Logistiek Academy kiest daarom voor colleges in de middag en de avond. Deus geen streek in de ochtend of last van files in de avondspits.