Gratis E-learning Forecasting & Demand Management

Wanneer je je inschrijft voor de Collegereeks Logistiek Management krijg je het recht om na afloop van de Collegereeks gratis de E-learning Forecasting & Demand Management van Dr. Freek Aertsen te volgen. Bekijk hier informatie over de E-learning

Data colleges Logistiek Management

Deze collegereeks bestaat uit zes colleges, gegeven op: 6 oktober, 27 oktober, 3 november, 10 november, 17 november en 24 november 2020. 

De colleges starten om 16.00 uur en eindigen omstreeks 19.00 uur. Vanaf 15.30 uur ben je welkom voor de ontvangst met koffie of thee. Ieder college is inclusief een pauze van circa 30 minuten waarin je een maaltijd krijgt aangeboden.

Deelnametarief

De prijs voor deelname is € 2.295 exclusief btw.

Coronamaatregelen

Voor al onze opleidingen en bijeenkomsten houden wij rekening met de 1,5 meter afstand en andere hygiënevoorschriften die gelden in deze tijd van corona.

Mocht de Collegereeks Logistiek Management onverhoopt niet plaats kunnen vinden vanwege een langere impact van het coronavirus, dan blijft het aangeschafte ticket geldig en kan gebruikt worden voor de verplaatste Collegereeks. Ben je op die data verhinderd, dan annuleren wij uiteraard kosteloos jouw aanmelding.

Certificaat

Na afloop ontvang je een deelnamecertificaat van Nyenrode Business Universiteit en Logistiek Academy.

Annuleren

Tot vier weken voor aanvang van de Collegereeks kun je kosteloos annuleren (uitsluitend schriftelijk). In geval van annulering na vier tot twee weken voor aanvang van de Collegereeks ben je 25% van het inschrijfgeld verschuldigd. Bij annulering binnen twee weken voor aanvang van de Collegereeks ben je het volledige inschrijfgeld verschuldigd. Je plaats mag altijd door een vervanger worden ingenomen. 

Voorwaarden

Op al onze aanbiedingen en overeenkomsten van Vakmedianet B.V. zijn van toepassing de Algemene Voorwaarden van Vakmedianet B.V. 

Locatie

Nyenrode Business Universiteit

Straatweg 25

3621 BG, Breukelen

Logistiek Academy:

Deze Collegereeks is ontwikkeld door Logistiek Academy.

Logistiek Academy is dé executive opleider voor logistiek en supply chain werkend Nederland. Logistiek Academy ontwikkelt programma’s speciaal voor logistiek en supply chain managers die een cruciale rol vervullen bij het realiseren van strategische doelstellingen in hun organisatie. Voor professionals die willen bijblijven en voorop lopen.

Inschrijven

Je kunt je inschrijven via het inschrijfformulier. Na je aanmelding ontvang je een bevestiging per e-mail. Een week voor aanvang van de dag sturen wij je nog een keer de bevestiging per e-mail, inclusief praktische informatie.

Start filevrij en ontspannen aan Collegereeks Logistiek Management

We houden rekening met jou en met de drukte op de weg. Logistiek Academy kiest daarom voor colleges in de middag en de avond. Deus geen streek in de ochtend of last van files in de avondspits.