Til uw logistieke organisatie naar ‘the next level’

Wilt u binnen uw rol goed voorbereid zijn op veranderingen door digitale transformatie en de steeds turbulentere markt? En uw logistieke organisatie hierin meenemen? Volg dan deze unieke collegereeks die er voor zorgt dat u op de hoogte bent van de laatste trends en ontwikkelingen.  

Door de digitale transitie veranderen de eisen die aan organisaties gesteld worden, in rap tempo. Denk aan de effecten van IT, het ontstaan van nieuwe businessmodellen, de roep om duurzaam te ondernemen en het ontstaan van nieuwe markten. De logistieke wereld wordt aan de ene kant steeds transparanter. We weten precies waar de goederen zijn en wat de inkoop- en verkoopprijzen zijn. Maar dat weet uw concurrent en klant ook! Aan de andere kant worden markten steeds turbulenter. Dat betekent dat er steeds sneller beslist moet worden met de data die in de logistiek voorhanden is. 

Tijdens zes interessante colleges leert u omgaan met de trends die bepalend gaan worden voor succesvolle supply chains. Daarnaast vergaart u de kennis die hoort bij het logistieke werk van morgen.

 

Download brochure

 

 

Dit kunt u verwachten:

  • Zes colleges van topsprekers die u meenemen in de laatste ontwikkelingen binnen Logistiek Management 
  • 18 uur kennisoverdracht, verdieping, inspiratie en actuele praktijkvoorbeelden 
  • Een waardevol deelnamecertificaat van Nyenrode Business Universiteit 
  • Onderdeel van de alumnigroep Logistiek Academy waarmee uw netwerk uitbreidt en waardevolle contacten opdoet. 

Na het volgen van deze collegereeks kunt u:

  • Vanuit logistiek perspectief bijdragen aan de vernieuwingskracht van uw organisatie 
  • Met de aangereikte handvatten bouwen aan een betere positie van logistiek in uw bedrijf 
  • Denken in klantwaarde en dit ook creëren 
  • U zelf ontwikkelen als een strategische gesprekspartner 
     

Ervaringen:

Deze collegereeks is door oud-deelnemers beoordeeld met gemiddeld een 8,6. Lees de ervaringen van Ferdi en Danielle:

Ferdi van Ginkel, Coordinator Operational Excellence bij Mead Johnson Nutrition

“Ik was positief verrast over de actuele inhoud en praktische handvatten die ik tijdens de collegereeks aangereikt heb gekregen. Het enthousiasme van de docenten is een grote plus. De wijze waarop de colleges zijn georganiseerd is erg prettig. Door te reizen buiten de spits en relatief weinig voorbereidingstijd is het goed te combineren met een drukke baan.”

Danielle Pelt, Project Manager Supply Chain bij Tata Steel Europe

“Het college waar ik echt het meest van heb opgestoken was Supply Chain Finance. Echt vernieuwende materie over het alternatief financieren van een supply chain. De theorie uit het college Planning & Forecasting kan ik direct toepassen in mijn werk. Het complexe proces werd helder en gestructureerd uitgelegd. Dat geeft mij inzichten over waar wij ons programma nog verder kunnen verbeteren.”

 

Voor wie?

Bent u als manager verantwoordelijk voor of betrokken bij de logistiek in uw organisatie? Dan is deze Collegereeks zeer geschikt voor u. De inhoud van de colleges worden op HBO/WO niveau gegeven en veronderstellen een gemiddeld begrip van logistiek. Het gemiddelde profiel van de deelnemer is een logistiek of supply chain manager die operationeel de leiding heeft over een logistiek proces. 

Download brochure